Blogia
VARMT IGEN

Studying

Studying

Quan comences a treballar dius que la vida d'estudiant era molt més maca, però ara que torno a estudiar ( i tan sols un idioma!) començo a pensar que això dels exàmens no és tan maco com ho recordes... Dimecres passat vaig tenir la primera prova d'àrab, i demà tinc el plat fort (gramàtica i comprensió oral). Dimecres, per sort, s'acabarà el malson amb l'expressió oral (i que tots els déus dels països àrabs ens agafin confessats, perquè crec que necessitaré bastant il·luminació divina...).

Fa poc més d'una setmana em vaig despertar apurada perquè somiava que era el dia de l'examen i no m'havia estudiat els verbs. I em vaig dedicar al matí a estudiar-los. És com quan tenia els exàmens d'anglès de Cambridge i m'obsessionava el fet d'haver de portar el paper de la inscripció, el DNI i els bolis, i no deixar-me res. I, evidentment, abans de cada examen somiava que m'ho deixava tot. Doncs bé, aquesta sensació d'apuració la vaig tenir dimecres a l'examen d'expressió escrita: per què no havia estudiat més? En fi, el pitjor de tot és que aquest cap de setmana, mentre he repassat el temari, he anat trobant tooots els meus errors d'ortografia (que en són molts en 100 paraules...). Una cosa sí està clara: ja no els tornaré a fer mai més.

Entre conjugacions i vocabulari, aquests dies no tinc gaire temps lliure. Només la setmana passada vaig quedar per veure l'última d'Indiana Jones ( i tant de bo no hi hagués anat... ja en parlaré més endavant) i per veure Eurovision, i diumenge vaig anar a dinar a Barcelona amb les meves amigues. Però al tren m'acompanyava la inestimable llibreteta del vocabulari d'àrab. Aquest cap de setmana l'he passat a casa, tot i que només he dedicat algunes poques hores a estudiar. El vocabulari ja me'l sé, i simplement era acabar de polir algunes coses (espero!). L'objectiu és aprovar i poder passar a segon, si els horaris de feina m'ho permeten, però amb el meu ritme laboral no em puc exigir gaire més.

Com a mínim, fer exàmens mentre treballes té una avantatge: demà gaudiré de tres hores lliures de feina que no hauré de recuperar!!

1 comentario

Nemui -

Bueeeno! Ja fa molt que ens coneixem, i segur que t'anirà tot de conya!! Jo ara mateix estic amb els midterms, i el cert és que comparat amb el semestre passat, no he estudiat gens gens... Ahir vaig tenir gramàtica i la comprensió escrita va ser força complicada... I la setmana que ve tinc comprensió oral (kikitori, que sé que et fa molta gràcia), conversa i kanji... En fin... I amb el Victor rondant per aquí, doncs la cosa no anima gaire, la veritat... Però en fi, després dels examens, el dia 20 de juny marxem 5 dies a Hokkaido, l'illa de més al nord del Japó ^__^

Per cert, a on marxeu de vacances vosaltres, que t'has fet el carnet internacional?

Petoooons!!