Blogia
VARMT IGEN

Más madera!!

Más madera!!

Encara falten unes quantes setmanes per l'any nou i els tradicionals propòsits, però jo ja tinc objectius pel 2009. El primer, i més important, és que a partir del mes de setembre de 2009 estic decidida a tornar a ser universitària. Ara, però, a distància. Després de joguinejar molt de temps amb la idea, finalment m'he decidit a apuntar-me a la UNED a fer Història, perquè crec que si se'm dóna bé estudiar, és una llàstima que em conformi amb una carrera tan avoorrriidda com va ser Periodisme. La idea és poder compaginar això amb les classes d'àrab, però això dependrà, és clar, de l'horari que em toqui l'any vinent (si aprovo 2n primer, és clar...) i d'altres circumstàncies laborals-personals.

Així que per posar-me a prova sobre una distribució responsable del temps que em queda lliure al marge de la feina, he trobat un repte d'allò més interessant de cara als mesos que em queden fins l'estiu: estic decidida a treure'm per lliure el nivell D de català. Bé, almenys intentar-ho, però com els drets d'examen no són tan cars, i el temari és molt similar al que ja vaig estudiar a la universitat, tampoc és gaire temerari, espero. De fet, ja feia temps que també em voltava pel cap treure'm aquest títol (que va força bé per oposicions, i suposo que també deu quedar maco al currículum...) i si de cara al proper curs vull ser estudiant de l'UNED i no em quedaré temps per res més, crec que aquesta convocatòria és l'última oportunitat que em queda, no?

De moment, ja m'he comprat el meu manual del nivell D, i he mobilitzat a la família per tal de rescatar de l'oblit els meus apunts de la universitat i el batxillerat, que vés a saber per on paren ara... Així que aquí torno a estar batallant amb transcripcions fonètiques, vocals obertes o tancades i anàlisis sintàctiques... I el pitjor de tot és que m'encanta i estic súper animada per aconseguir-ho. Com a mínim, segur que hi haurà més sort que amb el repte de l'any passat d'anar com a mínim un cop per setmana al gimnàs... perquè em vaig desapuntar el passat setembre...

0 comentarios