Blogia
VARMT IGEN

Tack!

Tack!

Ja fa una setmana que vaig fer els anys, però raons diverses m'han impedit poder col·locar aquesta foto tan maca amb tots els regals que he rebut en les dues edicions de la meva festa d'aniversari (la dels amics i la familiar). Com sempre, és molt difícil destacar-ne algun: les arracades i el collaret, un foulard que és precisament el meu estil, un punt de llibre perfecte per recordar Egipte, una llibre Kukuxumusu que m'encaaantaaa... Però seré una mica pecadora i en destacaré tres:

-Un llibre bilingüe arab-castellà de contes populars. Quan el vaig veure el primer cop em vaig espantar pensant que només estaria en àrab, però afortunadament té el truc de la traducció a la pàgina del costat... Tot i que encara no em veig gaire capacitada (ni per coneixements ni per concentració) per llegir intentant extreure alguna cosa de la part en àrab, sí que de moment m'està venint de perles per practicar mecanografia en àrab.

-El DVD d'Orgull i Prejudici, versió de la BBC '95 (aka aquella en què Colin Firth-MrDarcy es banya al llac). Perquè me la sé de memòria gràcies a la còpia piratilla que ja crema de tant fer-la rodar al DVD, però només veure alguns segons dels DVD's "legals" per provar si tot estava correcte ofereix tanta millora en qualitat d'imatge i de so i tot... De moment encara no m'he pogut asseure a gaudir-la sencera, però sí que m'he empassat ja el documental del Making of (on t'expliquen que de fet Colin Firth no és qui es banya...).

-Entrades per "Hoy no me puedo levantar". I és que quan jo tenia quatre anys era tan fan de Mecano que quan anava al cotxe amb mons pares no sonava res més que Descanso Dominical! I encara avui em sé totes les seves cançons de memòria. El preu i el fet que hi incloguin cantants d'OT em feia tirar enrere a l'hora de plantejar anar-hi seriosament, però ara ja no tinc aquest problema, ja que tinc la data i el seient reservats! La única llàstima és que no em deixaran cantar les cançons durant el musical, però res no és perfecte...

I a tot això hi hauria d'afegir el gran suport econòmic per finançar-me els llibres de la segona carrera que començaré aquesta tardor: Grau en Història de l'Art a través de la UNED. I, evidentment, el fons que mons pares m'han deixat per gastar-ho en "capricis", que va trigar dos dies en traduir-se en roba (i que inclou una samarreta perfecta del Natura...), i algun que altre autoregal que m'he anat fent, com el paquet de Mazarins que ahir vaig comprar a la botiga sueca de l'Ikea i que fins fa poc m'acompanyaven al costat del teclat.

0 comentarios